Consumenten informatie

Geachte mijnheer, mevrouw,

Steeds meer slagers in Nederland verkopen het rundvlees van de Vleespijl uit Ter Aar, midden in het Groene Hart, het Aerlander rund en het Grablond rund uit Ierland. Gezondheid, duurzaamheid en de hoge constante kwaliteit afkomstig van de Aerlander en Grablond runderen liggen aan de basis van het succes.

Aerlander runderen worden grootgebracht midden in het Groene Hart in Aerlanderveen op mooie groene weides, direct achter onze uitsnijderij. Het rundvlees kenmerkt zich door een bijzondere malsheid en “ouderwetse” rundvleessmaak en behoort tot de top in Nederland. Grablond runderen zijn afkomstig uit Ierland en zijn veelal kruisingen tussen Blondes, Aquitines en andere Europese top runderrassen. Voor verdere informatie ga naar de links Aerlander en/of Grablond.
Slagers, die rundvlees van de Aerlanders als wel Grablond verkopen, hoeven deze vleessoorten geen extra behandeling te geven zoals het vermalsen van vlees door middel van een mechanische vermalser! Wilt uw adrassen van onze afnemers willen weten, bel ons op en vraag naar Marco.