Irish view

Exclusief verkrijgbaar bij de VLEESPIJL

Sinds enige tijd importeren wij rechtstreeks uit Ierland onder de naam “IRISH VIEW” topkwaliteit vrouwelijke runderen, E geclassificeerd, van de Ierse mester Peter Lyons. Deze runderen, die voor een groot deel van het jaar buiten op sappige weides lopen, worden geslacht op 4,5 jarige leeftijd, nadat ze minimaal 2 x gekalfd hebben en daarna op duurzame wijze worden afgemest en hebben een slachtgewicht van ongeveer 475 kilo.

De “IRISH VIEW” runderen worden op een grote landerij achter een kasteeltje grootgebracht door Peter Lyons. Voor het grootste gedeelte van het jaar bestaat de voeding uitsluitend uit gras en klaver, natuurlijker kan het niet!!

Het vlees kenmerkt zich door een bijzondere malsheid ,mooie rode kleur en de ouderwetse rundvleessmaak. De “IRISH VIEW” runderen zijn zowel als voor en achtervoeten bij ons te koop. Uiteraard zijn technische delen ook verkrijgbaar! Daarnaast ook niet onbelangrijk, is de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wilt u meer weten over het “IRISH VIEW” rundvlees, neem contact op met Marco van der Pijl.